П`ятниця, 19.04.2024, 21:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 14
Статистика
Пошук
Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Друзі сайту
Головна » 2012 » Лютий » 8 » На початку 2012 року Україна хотіла висунути Юлію Тимршенко на Нобелівську премію
23:14
На початку 2012 року Україна хотіла висунути Юлію Тимршенко на Нобелівську премію



Харківська обласна організація партії "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" 10 січня почала збір підписів на підтримку висунення колишнього прем'єр-міністра, лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко на здобуття Нобелівської премії миру в 2012 році біля Качанівської колонії. Про це повідомив заступник голови облорганізації Валерій Дудко, передають "nowostimira.com" .

З його слів, представники "Батьківщини" установили два агітаційних намети на перехресті вул. Каштанової й Морозова неподалік Качанівської жіночої виправної колонії, де утримується Тимошенко.

Вони ведуть збір підписів поруч із наметами. "Ми розраховуємо, що ця акція матиме всеукраїнську підтримку", - сказав Дудко, пиишуть "Новости мира" в статті "На Нобелівську премію миру висувають "качанівську ув'язнену".

Він зазначив, що збір підписів планується продовжувати до кінця січня. Після цього їх передадуть в Норвезький нобелівський комітет.

Раніше фракція "Блок Юлії Тимошенко-Батьківщина" у Верховній Раді висловила намір висунути Тимошенко на здобуття Нобелівської премії миру в 2012 році.

Невідомі знесли два намети "Батьківщини" поблизу колонії в Харкові

Невідомі знесли та відвезли два намети активістів партії "Батьківщина", встановлені за кількасот метрів від Качанівської виправної колонії в Харкові, де тримають Юлію Тимошенко,передає "Інтерфакс-Україна  ".

"Під'їхали в машині житлово-ремонтної служби, не представилися, ніяких документів не надали. Один навіть залізною палицею ударив по спині нашого представника", - сказала представниця Червонозаводської районної організації "Батьківщина" Юлія Уварова.

Державний виконавець Сергій Нелюба повідомив, що він підходив до учасників акції та зачитав рішення суду від 6 січня, яким забороняється проводити масові акції навколо будівлі колонії.

"Ми запропонували добровільно прибрати намети із символікою партії. Представник партії відмовився, про що було складено відповідний акт. Пізніше намети демонтували, але не виконавча служба", - сказав Нелюба.

У цих наметах збирали підписи за висунення Тимошенко на Нобелівську премію миру.

Депутати Ради від БЮТ мають намір чергувати біля Качанівської колонії

Депутати Верховної Ради від фракції "Блок Юлії Тимошенко-Батьківщина" мають намір установити щоденні чергування біля Качанівської жіночої виправної колонії №54 у Харкові, у якій відбуває ув'язнення Юлія Тимошенко. Про це на брифінгу сказав голова фракції Андрій Кожем'якін.

При цьому він зазначив, що парламентарі відвідують Тимошенко в колонії.

Зі слів Кожем'якіна, фракція обговорювала питання про те, яким чином здійснювати таке чергування, і він припустив, що 11 січня керівництво фракції запропонує, яким саме чином вести чергування.

Депутат висловив упевненість, що представники фракції будуть постійно чергувати в Харкові, але в якій кількості - буде визначено пізніше.

Кожем'якін став офіційним захисником Тимошенко

Лідер БЮТ Андрій Кожем'якін набув статусу офіційного захисника Юлії Тимошенко. Про це Кожем'якін повідомив на брифінгу у Верховній Раді у вівторок.

"З 4 січня я вже є захисником у справі (щодо ЄЕСУ), постанова вже у мене на руках. Однак, на жаль, найближчими днями я ще не матиму права відвідати Тимошенко у цьому статусі, оскільки саме зараз визначається, яку кількість відвідувань надати мені на місяць", - повідомив Кожем'якін.

Зазначимо, чоловік колишнього прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко Олександр Тимошенко закликав світових лідерів врятувати його дружину  .

"Я закликаю весь світ зрозуміти, що режиму Януковича не потрібна живою Юлія Тимошенко. Я звертаюся до лідерів усіх країн світу з проханням захистити мою дружину від фізичного знищення в катівнях режиму Януковича. У січні 2009 року Юлія Тимошенко рятувала від холодної зими усю Європу, тому зараз треба рятувати її", - заявив він

Переглядів: 2038 | Додав: dovidka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET



6


8
9